+31 (0)38 333 70 99 info@racedeck.nl

Leginstructie

Home » Leginstructie

VIDEO INSTRUCTIE.

U heeft uw garagevloer in huis en bent klaar voor de installatie: waar begint u?

Hier is een belangrijke tip voor uw RaceDeck garagevloer: Zorg ervoor dat uw gehele garagevloer, inclusief de randen, zich binnen de grenzen van uw garage en de binnenkant van de garagedeur bevindt, zodat deze goed kan sluiten.

ZO EENVOUDIG IS HET.

1

Inmeten garage

Inmeten garage

Meet met behulp van een meetlint de lengte en breedte van uw garage.

2

Ontwerp maken

Ontwerp maken

Zodra u uw afmetingen heeft, ontwerpt u uw garagevloer. Sla deze stap over als u al uw garagevloertegels heeft .

3

Vloer schoonmaken

Vloer schoonmaken

Wanneer uw vloer arriveert, haalt u alles uit uw garage en veegt u uw bestaande beton goed schoon om vuil en stof te verwijderen.

4

Positie bepalen

Positie bepalen

Wanneer u met de installatie begint, plaatst u uw nieuwe vloer (met ruimte voor het bevestigen van randen) bij de opening van de garagedeur, om ervoor te zorgen dat wanneer de garagedeur gesloten is, de vloer en de randen zich binnen de garagedeur bevinden.

5

Startpositie bepalen

Startpositie bepalen

Wanneer u begint met het leggen van uw tegels, zorg er dan voor dat de lussen allemaal in dezelfde richting wijzen: de richting waarin u de vloer wilt installeren. Leg uw vloer in een L-vorm - langs de garagedeuropening en de linkermuur.

6

Tegels leggen

Tegels leggen

Raadpleeg uw ontwerp terwijl u doorgaat met het inrichten van uw vloer. Ga door met het leggen van zoveel mogelijk volledige modules totdat uw vloer grotendeels voltooid is.

7

Tegels snijden

Tegels snijden

Snijd de tegels bij zodat ze op muren, trappen, palen enz. passen. Zorg ervoor dat u deze laat liggen

Rekening houden met uitzetting. Altijd twee keer meten, één keer knippen.

8

Randen toevoegen

Randen toevoegen

Installeer de randen van de oprit.

Hoe te vervangen & Verwijder een enkele garagetegel

Uw RaceDeck-garagevloer wordt vergrendeld met behulp van een gepatenteerd PowerLock®-systeem, dat bestaat uit één lus en één pin, die positief in elkaar grijpen. Als u dit systeem om welke reden dan ook moet uitschakelen om een ​​tegel uit het midden van de vloer te verwijderen, kunt u dit doen met een eenvoudig plamuurmes en volgt u deze eenvoudige stappen:

 1. Bepaal de lus- en slotoriëntatie van uw vloer door een van de voorste hoeken van de garage te controleren om te zien in welke richting de lussen en het slot zijn gericht
 2. Steek het plamuurmes tussen de modules aan de slotzijde van de module die u wilt verwijderen
 3. Draai het plamuurmes voorzichtig in een hoek om elk slot samen te drukken en verwijder het uit de lus, herhaal dit voor elk slot
 4. Til met het plamuurmes de onderkant van de module omhoog, zodat u deze kunt vastpakken en van de vloer kunt verwijderen

Professionele legservice

De RaceDeck vloeren zijn eenvoudig zelf te leggen. Uiteraard kunnen wij dit ook voor u verzorgen. Dit betekent dat wij u niet alleen van dienst zijn met het leveren van een prachtige nieuwe garagevloer, maar ook dat u gebruik kunt maken van onze professionele legservice. Tijdens uw offerteaanvraag kunt u aangeven hiervan gebruik te willen maken.

  CONTACT.

  De Kil 5, 8255 RR Swifterbant
  The Netherlands - Europe

  Bezoek graag op afspraak:
  +31 (0)38 3337099

  VOLG ONS.

  BEKEND VAN.